HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TEMEL ATMA TÖRENİ

HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TEMEL ATMA TÖRENİ

22.07.2013 2545

Sanko Holding tarafından İslahiye ilçesinde yaptırılacak Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin temeli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Şahin´in de katıldığı törenle atıldı.

Törene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Şahin, Gaziantep Valimiz Sayın Erdal Ata, Gaziantep Milletvekillerimiz Sayın Şamil Tayyar, Sayın Nejat Koçer, Derya Bakbak, Sayın Mehmet Erdoğan, Sayın Mehmet Sarı, Sayın Ali Şahin, Sayın Halil Mazıcıoğlu, Sanko Holding Yönetim Kurulu başkanı Sayın Abdulkadir Konukoğlu, Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve GSO Başkanı Sayın Adil Konukoğlu, GSO Meclis Başkanı Sayın Mustafa Topçuoğlu, GTO Başkanı Sayın Eyüp Bartık, Şehitkamil Kaymakamı Sayın Mehmet Aydın, İslahiye, Kaymakamı Sayın Osman Beyazyıldız, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem Serin, İslahiye Belediye Başkanı Sayın Malike Uludağ, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Yavuz Coşkun, Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti İl Başkanı Sayın Ahmet Uzer ve vatandaşlar katıldı.

İslahiye´de yaptırılacak 24 derslikli Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Bodrum, zemin ve 3 normal katla birlikte 5 kat olarak inşa edilecek okulun toplam inşaat alanı ise 7 bin 500 metrekare olacak. 

Okulda fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları, müzik, resim ve bilgisayar derslikleri, toplantı ve beden eğitimi salonları bulunacak. Okulda açık spor alanları da yer alacak.

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın