Genç Muhafız Muhammed´den büyük başarı

Genç Muhafız Muhammed´den büyük başarı

Okulumuz 11. sınıf öğrencisi Muhammed Haddura Gaziantep´te düzenlenen Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında ikinci oldu.

25.12.2018 859

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Din öğretimi Genel Müdürlüğü organizesiyle Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, il genelinde üçüncüsü düzenlenen Anadolu İmam Hatip Liseleri arası "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması" yapıldı.

Kendi alanlarında uzman jüri üyelerinin kontrolünde düzenlenen "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması"nda; Ömer Özmimar AİHL öğrencisi birinci olurken Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Muhammed Haddura ikincilik elde etti.

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Ahmet Pişkin refakatinde yarışmaya hazırlanan Muhammed Haddura’yı yarışma sonunda tebrik eden Okul Müdürümüz Bayram Telli, “Yarışmalara katılan öğrencilerimiz bekledikleri başarıları elde edemeseler de okulumuzu temsil etmeleri çok önemlidir. Sadece okulumuzu değil, İslahiye’yi de temsil ediyorlar. Bu bizim için, İlçe Milli Eğitim için ve İmam Hatip davasına gönül verenler için gurur vericidir. Öğrencimizi/öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Muhammed’i geçen yıl ilimizde ve bölgemizde elde ettiği başarılardan dolayı ayrıca kutluyorum” dedi.

Muhammed Haddura, geçtiğimiz yıl Gaziantep´teki il finalinde 1. olmuş, bu yıl Nisan ayında Tunceli Pertek´te düzenlenen Bölge Finali´nde ise hatasız okuyuşuna rağmen juri tarafından 2.liğe layık görülmüştü.

25-12-201825-12-201825-12-2018

 

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın