Futbol Turnuvamız Sona Erdi

Okulumuzda gerçekleştirilen sınıflar arası futbol turnuvası çekişmeli maçların ardından sona erdi.

11.05.2018 1414

Okulumuzda gerçekleştirilen sınıflar arası futbol turnuvasında 12/A sınıfı 9/A sınıfını yenerek birinci oldu. Finalist takımı ve sonuna kadar mücadele ederek izleyenlere futbol zevki yaşatan 9. sınıf öğrencilerini kutluyoruz.

Final maçını okulumuzun tüm öğrenci ve öğretmenleri izlediler. Final maçının ardından düzenlenen törende ikinci olan 9/A sınıfı oyuncuları ile birinci olan 12/A sınıfı öğrencileri Okul Müdürümüz ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Kazım İlkan Kertmen tarafından tek tek tebrik edildiler. Öğrencilerimizin ödülleri ise önümüzdeki günlerde verilecek.

Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Kazım İlkan KERTMEN ve Ersen ARDIÇ tarafından düzenlenen futbol turnuvasında maçları yöneten Baki Hoca´ya da emekleri için şükranlarımızı sunuyoruz.

11-05-201811-05-2018