Fedakâr Öğretmenden Ücretsiz Ders

Fedakâr Öğretmenden Ücretsiz Ders

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Hamza Gökmen Akgül, pansiyon nöbetlerinde ve uygun bulduğu vakitlerde öğrencilere ücretsiz ders veriyor.

11.01.2019 839

Okul pansiyonumuzda farklı okullardan da öğrenciler barınma imkânı buluyor. Etütlerde ve dinlenme saatlerinde öğretmenlerinden yardım isteyen öğrencilere fedakârlık örneği sergileyerek vakit ayıran ve öğrenciler dersi bırakmadan onları bırakmayan öğretmen, okulumuz Biyoloji Öğretmeni Hamza Gökmen Akgül...

Başta Fen Lisesi olmak üzere farklı okulların öğrencilerine, Hamza Gökmen Akgül, büyük bir sabırla konuları anlamayan öğrencilere defalarca takrar ediyor.

Ders sonunda gözlerinden dersi anlamanın kavramanın mutluluğu okunan öğrencileri görünce Hamza Hoca´nın da yüzü gülüyor. Başarısızlığının farkında olan öğrencilerle bile konuşarak, biraz daha ilgi göstererek onlara moral ve motivasyon kazandırma imkânı olduğunu ifade eden Hamza Hoca, Biyoloji´nin zannedildiği gibi ürkütücü bir ders olmadığını, öğrencilerin önyargılarından kurtulduğu zaman başarılı olmalarının önünde engel kalmayacağını belirtiyor.

Özellikle komşumuz Borsa İstanbul Fen Lisesi öğrencilerinin etrafında pervane oldukları öğretmenimizi bu fedakârlığından dolayı biz de tebrik ediyoruz.

11-01-201911-01-201911-01-2019

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın