DÖGM´nin Arapça Yarışma İmtihanı Yapıldı

24.02.2019 789

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından bütün İmam Hatip Liselerine yönelik düzenlenen Arapça Bilgi Yarışması Sınavında öğrencilere 40 soru soruldu. Arapça Bilgi Sınavı okulumuz Arapça Öğretmeni Pınar Karakaş nezaretinde yapıldı.

20 Şubat Çarşamba Günü saat 10:00 da başlayan, 90 dakika süren ve Arapça bilgilerini ölçen sınavda ter döken öğrencilerimizden ilk 20´ye girenler bir üst kademedeki yarışmaya katıllma hakkını elde ettiler.

Başarılı öğrenciler 30 Mart’ta Gaziantep’te yapılacak Türkiye finalinde okulumuzu temsil edecekler.

24-02-2019