Devamsızlık Durumuna Son

30.11.2021 318

Okulumuzda başarı seviyesini artırmak, öğrencilerimizin okula aidiyet bağlarını güçlendirmek için devamsızlıkla mücadele ediyoruz. Devamsızlık durumunun artması ile başarı seviyesinin düşmesi ortaya çıkmaktadır. Devamsızlıkla mücadelede başarılı olursak öğrencilerimizin akademik başarı seviyesini de artırmış oluruz. Bunun için devamsızlık konusunda problemli olan öğrencilerimizin velilerini okula çağırarak birebir görüşme sağlıyoruz. Ayrıca velilerimizi telefonla arayarak devamsızlık hakkında mutlaka bilgi veriyoruz. Sınıf rehber öğretmenlerimiz de her hafta öğrencilerimizi devamsızlıkları hakkında bilgilendiriyor.

30-11-202130-11-2021