Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında Sınav Heyecanı

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında Sınav Heyecanı

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılan öğrenciler sınav heyecanı yaşadılar.

26.04.2019 396

25 Şubat 2019 tarihinde başlayan ikinci dönem Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılan öğrencilere yönelik genel sınav yapıldı. Kurs açılan derslerde Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan sorular kullanılmaktadır. Kurslardaki verimi ölçmek ve öğrencileri sınavlara hazırlamak için genel değerlendirme sınavları yapıldı.

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarından sorumlu Müdür Yardımcısı Ufuk Özyıldırım başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında kursların etkin ve verimli gerçekleşmesi için yapılan sınav sonuçları her ders bazında ayrı ayrı incelendi. Kurslarla ilgili en büyük sıkıntının taşımalı öğrencilerin bu kurslardan yeterince faydalanamamaları üzerinde durulmuş, kurslarla ilgili genel değerlendirme yapılmıştır.

Kurs veren öğretmenler, öğrencilerden olumlu dönüt aldıklarını ve sınavlara yönelik hazırlanmalarında bu kursların faydalı ve etkin olduğunu söylediler.

29-04-201929-04-2019

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın