Dersler, Daha Temiz ve Sağlıklı Bir Ortamda Yapılacak

Dersler, Daha Temiz ve Sağlıklı Bir Ortamda Yapılacak

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde kışa girerken sinek ve sivrisinekler nedeniyle duyulan rahatsızlık için haşere ile mücade ekipleri çağrıldı, okulumuz ve pansiyonumuz köşe bucak temizletildi.

14.11.2018 920

Yaz döneminin sona ermesiyle birlikte soğuktan kaçan haşerelerin kapalı alanlara sığınması nedeniyle kapalı alanlarda dinlenmek neredeyse imkansız hale geliyor.

Okul ve pansiyonda sinek ve sivrisinekler nedeniyle duyulan rahatsızlık had safhaya çıkınca haşere ile mücade ekipleri çağrılarak okulumuz ve pansiyonumuz köşe bucak temizletildi.

Öğrenciler, öğretmen ve idarecileriyle tüm Hacı Sani AİHL ailesine daha temiz bir çevre sunmayı hedeflediklerini ifade eden Okul Müdürü Bayram Telli, "ÖĞrencilerimizin ve öğretmenlerimizin daha rahat ve daha keyifli bir ders ortamında ders yapabilmeleri konusunda titizlik gösteriyoruz. Bir ilaçlama firmasıyla anlaşarak başta kapalı mekanlar olmak üzere haşere üretebilecek her noktada ilaçlama çalışması yaptırdık" dedi.

Öğleden sonra pansiyonda yapılan ilaçlamanın ardından 15.50´da derslerin sona ermesiyle birlikte okulda başlayan temizlik çalışmaları nedeniyle bazı DYK dersleri dışarıda yapıldı.

İngilizce Öğretmeni Betül Gökçe Güneş de herkesten önce öğrencileri aşağıya indirmeyi başararak dersini kameriyede işleme mutluluğunu yaşadı.

14-11-201814-11-201814-11-2018

14-11-2018

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın