Çetin, başarılı öğrencilerimizi tebrik etti

Çetin, başarılı öğrencilerimizi tebrik etti

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi kabul ederek kendilerini tebrik etti.

06.03.2019 677

İslahiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi kabul ederek kendilerini tebrik etti.

Okul Müdürümüz Bayram Telli ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin´i ziyaret eden öğrenciler, kendisiyle bir süre sohbet ettiler.

Kızlar Hafızlık Yarışmasında İl Birincisi olan Beyan Husrom, Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında İl İkincisi olan Muhammed Haddura ile birlikte okulumuzda resim sanatıyla ilgilenen Hatice Zerbo´yu tebrik eden Çetin, öğrencilere başarılar dileklerini iletti.

Ziyarette Çetin´e bir de sürpriz bir hediye takdim edildi. Ressam Öğrencimiz Hatice Zerbo´nun yaptığı kendi yağlı boya portresini karşısında gören Çetin bir süre  şaşkınlığını gizleyemedi.

Müdürümüz Bayram Telli´ye ve öğrencilere ziyaretleri için ayrıca teşekkür eden Mustafa Çetin, Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin akademik başarısıyla olduğu kadar sosyal kültürel ve sportif başarılarıyla da göz doldurduğunu belirtti.

06-03-2019

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın