Camiler Öğrencilerimize Emanet

Okulumuzda eğitim öğretim görmekte olan öğrencilerimiz, İslahiye Müftülüğü tarafından belirlenen camilerde Cuma namazı kıldırmaya devam ediyorlar.

03.05.2019 829

Öğrencilerimiz mesleki tatbikatlarını camilerde icra etmeye devam ediyorlar. Her hafta İslahiye Müftülüğü tarafından belirlenen sekiz camide Cuma namazı kıldıran öğrencilerimiz, cami cemaati tarafından takdir görüyor.

Okul Müdürü Bayram Telli; "Okulumuz bir meslek lisesi olarak faaliyet gösteriyor ve geleceğin din görevlilerinin yetiştirilmesinde rol üstleniyor. Öğrencilerimiz her hafta Cuma günleri belirlenmiş olan camilerde hutbe okuyarak, namaz kıldırıyorlar. Öğrencilerimiz okul mescidimizde  ilk defa hutbe okuyarak, Cuma namazı kıldırarak heyecanlarını atıyorlar. Hazır hâle geldiklerinde camilerde bu görevi icra ederek hem tecrübe sahibi oluyor hem de kendilerini mesleğe hazırlıyorlar. Öğrencilerimizi ve onların yetişmelerinde emekleri geçen öğretmenlerimizi kutluyorum." dedi.

03-05-201903-05-201903-05-201903-05-2019