Buz Kırma Etkinlikleri Öğretirken Eğlendirdi

Buz Kırma Etkinlikleri Öğretirken Eğlendirdi

Buz Kırma Etkinlikleri bütün öğretmenlerin katılımıyla Beden Eğitimi Öğretmeni Kazım İlkan Kertmen tarafından gerçekleştirildi.

06.09.2018 759

04 Eylül 2018 tarihli mesleki çalışmalar kapsamında yer alan Buz Kırma Etkinlikleri bütün öğretmenlerin katılımıyla Beden Eğitimi Öğretmeni Kazım İlkan Kertmen tarafından gerçekleştirildi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Kazım İlkan Kertmen tarafından aktarılan bilgiler ayrıca uygulamalı olarak da yapıldı. Sıcak bir atmosferde gerçekleştirilen ektinlik kapsamında farklı oyunlara yer veren Kazım İlkan Kertmen, neşeli bir ortam oluşturdu. Özellikle okula yeni başlayan öğrenciler veya okula yeni gelen öğrenciler için benzer uygulamaların yapılarak öğrencilerin okula ve sınıfa uyumunun daha hızlı bir şekilde yol katedileceği vurgulandı.

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Yusuf Ziya Koçak da benzer uygulamalara örnek vererek etkinliğin daha zenginleştirilmesine katkıda bulundu.

06-09-201806-09-2018

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın