Bulmaca Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bulmaca Ödülleri Sahiplerini Buldu

Okulumuz Mesleki Tatbikat Kulübü tarafından aylık olarak çıkarılan İrşad bülteninde yer alan ödüllü bulmacalar öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

11.02.2019 1105

Okulumuz Mesleki Tatbikat Kulübü tarafından aylık olarak çıkarılan İrşad bülteninin her sayısında farklı bir ödüllü bulmaca yer alıyor. Bulmacayı doğru çözen öğrenciler arasında yapılan kura çekimi sonucu üç öğrenciye hediye veriliyor. 

İrşad bülteni Ocak ayı sayısında yer alan bulmacayı doğru çözen öğreniclerden üçüne çekilişle kitap hediye edildi. İrşad bülteni yayım yönetmeni İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Muhammed Einç; "On iki sayfalık mütevazi bir bülten olan İşrad´ın bir safyasını ödüllü bulmacaya ayırıyoruz. Her sayıda bulmacaya olan ilgi daha da artıyor. Her sayıdaki bulmaca için farklı ödüller veriyoruz. Bu ay çekilişle belirlediğimiz üç öğrenciye farklı kitaplar hediye ettik." dedi.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören İrşad bülteni ve ödüllü bulmacalar tatlı bir rekabet de oluşturuyor. Ocak ayı İrşad bülteninde yer alan bulmacayı çözenler arasından belirlenen öğrenciler 9/C sınıfından İbrahim Halil Çelik, 10/A sınıfından Burak Kaan Güzel ve Mehmet Ali Demir kitap hediyelerini teslim aldılar.

Öğrencilere Şubat saysında yer alan ödüllü bulmaca dağıtıldı.

11-02-201911-02-201911-02-2019

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın