Bir İnci´ye Birincilik Ödülü

10. sınıf öğrencimiz başarılarıdnan dolayı bisiklet ile ödüllenidirldi.

08.06.2018 2170

10. sınıf öğrencimiz Hele el-Avad hem 10. sınıflar arasında sınıf birincisi olduğu hem de yapılan Türkçe Seviye Tespit Sınavı´nda birinci olduğu için bisiklet ile ödüllenidirldi.

Okul Müdürümüz Mehmet Ünlü yapmış olduğu konuşmasında; "Okulmuzda hem erkek hem de kız Suriyeli öğrenciler bulunmaktadır. İki senedir okulumuzda eğitim öğretim gören Suriyeli öğrencilerimiz çalışkanlıkları ile dikkat çekmektedir. Okulu çok seven Suriyeli öğrencilerimiz derslerde ve sosyal etkinliklerde kendilerini göstermektedir. Bu öğrencilerden başarı olarak çok şey beklemekteyiz." dedi.

Hele´ye bisiklet ödülünü karne töreni esnasında sınıf rehber öğretmeni Ayşe Görgel takdim etti.

08-06-201808-06-2018