Bir aklama defteri: "Ya-Sîn"

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Yayın ve İletişim Kulübü öğrencileri tarafından yayın hayatına hazırlanan Ya-Sîn ´bir aklama defteri´ olarak "insana ve kitaba dair" sloganıyla çıkıyor.

13.12.2018 758

Okulun kulüp üyesi talebeler tarafından hazırlanacak defterin satır başlarında "Ey İnsan!" hitabına muhatap olan herkese  söyleyecek sözü olacakmış.

Ya-Sîn, farklı ebat ve ses tonuyla dikkat çekecek gibi görünüyor. Biz de "Hayırlısıyla çıksın da görelim" diyoruz.

13-12-2018