Bilgi Yarışmaları

Bilgi Yarışmaları

10.03.2022 383

Sosyal okul projesi kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Ufuk Özyıldırım'ın hazırladığı ve yürüttüğü sınıflar arası bilgi yarışması gerçekleştirildi.

Proje koordinatörü Ufuk Özyıldırım bilgi yarışmaları hakkında şu değelerndirmeyi yaptı: "Sosyal Okul Projesi kapsamında düzenlediğimiz sınıflar arası bilgi yarışması bugün sona erdi. Okul idaremize, zaman ayırıp soru hazırlayan ve yarışma esnasında hem jüri olarak hem de izleyici olarak katılım sağlayıp sürecin sağlıklı biçimde sürmesini sağlayan öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz için bir farkındalık oluşturulmuş aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmişlerdir."

Yapılan bilgi yarışmaları sonucunda 9. sınıflar şampiyonu 9/B, 10. sınıflar şampiyonu 10/C, 11. sınıflar şampiyonu 11/C ve 12. sınıflar şampiyonu 12/E olmuştur. Katılan tüm ekiplerimizi ve şampiyonlarımızı kutlarız.

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın