Başarı Ortalamasını Artırmaya Yönelik İşbirliği

Okulumuz ile Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

09.06.2021 270

Okul başarısını etkileyen okul yönetimi, akran, aile, öğretim yöntem ve teknikleri ile aile gibi faktörlerde iyileştirme ve geliştirme sağlayarak ilçedeki akademik başarı oranının Türkiye ortalamasının üzerine çıkarılması amaçlanan iş birliğinin protokolü, İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Mustafa Paksoy ile Okul Müdürümüz Bayram Telli arasında imzalandı.

Prof. Dr. Paksoy, Fakülte olarak projeyi önemsediklerini belirterek, bu projede yer almaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Okul Müdürü Telli de protokolün hayırlı olmasını diledi.

09-06-2021