Artık yemekler hayvan barınağına gidiyor

Okulumuz pansiyonundan artan yemekler İslahiye Belediyesi görevlileri tarafından alınarak hayvan barınağına götürülüyor

06.03.2019 562

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi kış şartlarında yiyecek sıkıntısı çeken hayvanları düşünerek İslahiye Belediyesi ile irtibat kurdu.

Artık okulumuz pansiyonundan artan yemekler çöpe gitmiyor, İslahiye Belediyesi görevlileri tarafından alınarak hayvan barınağına götürülüyor.

Belediyeye ait hayvan barınağında çok sayıda sokak köpeği bulunduğunu ifade eden görevliler pansiyonlu okullardan artık yemekleri topladıklarını ve barınağa götürerek hayvanlara verdiklerini dile getirdiler.

Görevliler duyarlılıklarından ötürü Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi yetkililerine teşekkür ettiler.

06-03-2019