Aralık Ayının Kitap Kurdu Belli Oldu

Ben okuyorum, Gaziantep okuyor ve Sosyal Okul projelerinin ortak çalışması ile yapılan kitap kurdu yarışmasının bu ayki birincisi belli oldu.

28.12.2019 697

Ben okuyorum, Gaziantep okuyor projesinden sorumlu öğretmenlerimiz her ay kitap kurdu seçmek için öğrencileri belirliyor ve ay sonunda birinci olan öğrenciye hediye veriyor. Aralık ayı kitap kurdu yarışmasında 10/C sınıfı öğrencilerimizden Yakup Akçam birinci oldu. Hediyesini okul müdürümüz takdim etti.

Okul Müdürümüz Bayram Telli " Ayın kitap kurdu yarışmasında birinci olan öğrencimizi gönülden tebrik ediyorum. Bizler okudukça değişecek, değiştikçe daha da gelişeceğiz. Tüm öğrencilerimizi bu yarışmaya katılmak için gayret göstersin çünkü bu yarış kaybedeni olmayan bir yarıştır. Okuduğumuz her kitap içinde varolan her bilgi bize verilen en güzel hediyedir." sözleriyle kitap okumanın önemini öğrencilere bir kez daha belirtti.

28-12-201928-12-201928-12-201928-12-2019