Abdülkadir´in Büyük Başarısı

Kendisine özel öğretim uygulanan okulumuz sözel sınıfı 11/A öğrencisi Abdülkadir Kaya, karne gününde iki belge birden almanın mutluluğunu yaşadı.

18.01.2019 794

Hacı Sani Konukoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 11/A öğrencisi Abdülkadir Kaya karne gününde hem Teşekkür belgesi hem de Onur belgesi almanın mutluluğunu yaşadı. Kendisine özel öğretim uygulanan öğrencimize karnesini ve belgelerini Sınıf Rehber Öğretmeni Abdurrahman Kılıç ve okulumuz Rehber Öğretmeni Yusuf Ziya Koçak birlikte verdiler. 9. sınıftan bu yana hiç belge alamadığını ifade eden Abdülkadir; "İnşaallah ikinci dönem ve 12. sınıfta da belgeler alacağım." dedi.

18-01-2019