2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı Tamamlandı

2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı Tamamlandı

2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı İslahiye programı 7-8 Ocak tarihlerinde gerçekleştirildi. Çalıştayda oluşturulan yirmi masadan bazılarında okulumuz idareci ve öğretmenleri de görev aldı.

 

08.01.2019 686

2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı 7-8 Ocak tarihlerinde yirmi okulda oluşturulan çalıştay masalarında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin başkanlığında İslahiye’de görev yapan okul yöneticileri, öğretmenler ve diğer eğitim paydaşlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Çalıştayda 2023 Eğitim Vizyonu amaç ve hedefleri doğrultusunda sorunlar tespit edilerek çözüm ve projeler üretildi.

İmam Hatip Ortaokulları ve Liseleri Çalıştay masasındaki çalışmalar, İslahiye Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Gül başkanlığında, Abdullah Alkan, Süleyman Bayrakdar, Turan Bilge Kuşcu, Ali Gelebek ile Okul Müdürümüz Bayram Telli ve İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Muhammed Erinç´in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi ve Yönetimi masasındaki çalışmalara Okul Müdür Yardımcımız Ufuk Özyıldırım, Yabancı Dil Eğitimi masasındaki çalışmalara Arapça Öğretmenimiz Pınar Karakaş, Ölçme ve Değerlendirme masasındaki çalışmalara Okul Rehber Öğretmenimiz İncinur Ergin,  Teftiş ve Kurumsal Rehberlik çalışma masasındaki çalışmalara da Okul Rehber Öğretmenimiz Yusuf Ziya Koçak katıldı. 

7-8 Ocak tarihlerinde yapılan çalıştayın ilk gününde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin ve Şube Müdürü Mehmet Akdoğan da programlara katılarak yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

 

 Konu başlıkları  İslahiye ilçesinde 20 masa tarafından çalışılarak raporlaştırıldı.  İllerde toplanan raporlar ise Bakanlığa iletilecek.

08-01-201908-01-201908-01-2019

 

 

İLETİŞİM

Adres:
DEĞİRMENCİK MAH. HATAY BUL. HACI SANİ KONUKOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİTESİ HACI SANİ KONUKOĞLU BLOK NO: 415/1 İÇ KAPI NO: 7 İSLAHİYE / GAZİANTEP


Telefon
(342) 869 5175


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın